Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cea Mai Mare Porcarie Ce Am Citit`o Pe Net
Discutii Despre Copii > Diverse > Diverse
AnCuTzA
Ete ce gasishi pe net ... am ras ca toanta ... ce nu inventeaza lumea in ziua de azi fool.gif 24.gif
gaby
CITAT(AnCuTzA @ Jun 5 2007, 10:36 PM) [snapback]234210[/snapback]
Ete ce gasishi pe net ... am ras ca toanta ... ce nu inventeaza lumea in ziua de azi fool.gif 24.gif

13.gif 13.gif 13.gif 13.gif
ce porcarie....... 35.gif 35.gif 35.gif 35.gif
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Ingeras

ce panarama.cat de nebuni sunt unii oameni care din lipsa de ocupatie incep sa abereze. fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
ANAGAFTON
Si daca e asa...??? 39.gif 39.gif 39.gif 7.gif 7.gif 7.gif
giulia_mamik
24.gif 24.gif 24.gif ...
O porcarie....
AnCuTzA
CITAT(ANAGAFTON @ Jun 6 2007, 12:02 AM) [snapback]234274[/snapback]
Si daca e asa...??? 39.gif 39.gif 39.gif 7.gif 7.gif 7.gif

Nici vorba 24.gif
onuta_dec
Nu mai zic niciodata nu 39.gif Nu de azi de ieri se zvoneste cum ca nu ar fi morti. Eu una cred ca sunt morti deoarece Ceausescu incepuse sa-i incurce pe mai marii care doreau sa conduca lumea si era mai bine pentru ei sa scape de el ... insa chiar nu se stie niciodata. Suntem prea mici si neinsemnati si se fac multe miscari pe la spatele nostru.
AnCuTzA
Oana ... stai linistita ca daca el inca traia sigur nu era cu i-pod`ul de gat unu la mana iar doi la mana sigur nu era tzara asa cum e ... poate nu era nici ca atunci cand el a "domnit" dar nici departe de aia nu eram !
wyp
Asta este ca faza cu Elvis ca ar trai pe nu stiu ce insula 71.gif
nicoleta121

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
daniela84
71.gif 71.gif 71.gif fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif 24.gif 24.gif 24.gif 14.gif 2.gif 39.gif 24.gif
Dap...totul e sub semnil intrebarii...nu imi amintesc eu prea bine dar am vazut cum au cazut la pamant...si mai nou se zvoneste ca nu ar fi mortii...sau ca ar fi morti dar ca nu sunt ingropati unde credem noi...astea deja sunt peste puterea mintii noastre...nu mai stiu ce sa mediatizeze... 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
AnCuTzA
Isi fac si oamenii vanzare la ziare,publicitate la site`uri una alta ... ce sa`i faci trebuie facut ceva ca sa nu cadem in monotonie.Trebuie sa se mai spanzure doua gemene,sa se arunce un pustan de la etaju 9,omorati din placere copii....asta toate ca sa nu se plictisim noi .... of tzara tzara te duci pe rapa !
onuta_dec
Eu zic sa incercam, da' cine isi ia inima in dinti sa-i scrie in numele tuturor mamicilor de pe ursi? 71.gif
AnCuTzA
EU ! Dar ce sa ii scriu ?
onuta_dec
QUOTE(AnCuTzA @ Oct 10 2007, 11:29 AM) *
EU ! Dar ce sa ii scriu ?

sa-i atasezi articolul, sa-l intrebi daca el l-a scris si daca e adevarat 69.gif
janet
Eu una nu cred ! Daca ar fi adevarat , ar sta ascuns bine mersi , nu s-ar afisa in lume . Si nici nu ar scrie despre asta un putica-franaru' .
Sa vedem daca raspunde la provocarea AnCuTzei 3.gif 3.gif .
carmen iuliana
Hei, pai spune-i sa iti spuna care sunt sursele??????
Omul este numai bun sa se angajeze la un ziar de scandal ca are potential. Pai si sa fie adevarat, sa nu fi murit cei cu pricina in 89, pai va dati seama ce mumii ar trebui sa fie acum??? Ar fi murti de batranete!!!
gaby
QUOTE(carmen iuliana @ Oct 10 2007, 06:56 PM) *
Omul este numai bun sa se angajeze la un ziar de scandal ca are potential. Pai si sa fie adevarat, sa nu fi murit cei cu pricina in 89, pai va dati seama ce mumii ar trebui sa fie acum??? Ar fi murti de batranete!!!

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
AnCuTzA
Ok mai astept ideile voastre iar maine ii scriu !
liliana
QUOTE(AnCuTzA @ Oct 10 2007, 11:24 PM) *
Ok mai astept ideile voastre iar maine ii scriu !

Si eu zic sa ii scri sa vedem cum se disculpa de porcaria pe care a scriso.....................oricum
e de necrezut aberatia asta!Chiar sunt curioasa!
onuta_dec
QUOTE(liliana @ Oct 10 2007, 11:49 PM) *
Si eu zic sa ii scri sa vedem cum se disculpa de porcaria pe care a scriso.....................oricum
e de necrezut aberatia asta!Chiar sunt curioasa!

Dar daca nu a scris-o el si a luat cineva numele lui? Oricum e fain daca il intrebam sa vedem ce raspunde, asa ne-om lamuri 35.gif
AnCuTzA
Ok fetele .. acum trimit mail !
carmen iuliana
Oho, chiar sunt curioasa daca iti va raspunde!
mirapopa
Sunt convinsa ca e trucata poza..cum tine mana, cu ce este imbracat...I-pod-ul este atasat pe fotografie.
veronica_2005
sigur e trucata. Ceausescu ar fi tinit Ipodul in mana dreapta!

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
babyangel
QUOTE(carmen iuliana @ Oct 10 2007, 09:56 PM) *

subscriu, asta a fost si in mintea mea prima oara cand am citit! el avea cred vreo 76 de ani cand a murit sau ma insel eu? da-l incolo ca nu ar fi aratat asa in orice caz!
AnCuTzA
Inca nu a raspuns
puf_micutz
Si daca traia...se lasa el fotografiat?? friends.gif
Cineva a semnat fals articolul tocmai sa para credibil .
Dar sa asteptam raspunsul 77.gif
petronela_gav
hei!
nu ati primit raspuns?

eu as crede ca traiesc
am incercat sa-i scriu si eu autorului, dar nu m-am descurcat
sunt foarte curioasa 71.gif

anyR
Si mie-mi pare cea mai mare porcarie scrisa vreodata, [poza e trucata clar], sa fim seriosi...au mai fost speculatii de genu' asta 24.gif 24.gif , prezenta deja un ral pericol in randul liderilor mondiali, a fost executat si atat!! putrezeste de-abinelea, nu era el genu' sa stea bine merci ascuns.......si asa sa fie, crapa oricum ca era destul de batran....si apoi mai pui si setea oamenilor de senzational si au mai facut unii o chestie......vezi doamne.....aberatii atata tot. 3.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.