![]() ![]() |
Oct 29 2009, 06:20 PM
|
|
|
Incepator ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 12-October 09 From: Roma,Piatra-Neamt |
Yasmine, eu cred ca nu mai vin musafirii luna asta la tine....cred ca e cu ochisori,prea sensibila esti...... Doamne ajuta ,sa auzim vestea cea mare cit mai repede ....Bafta! Mersi de urare si sper sa ma molipsesti si pe mine daca e bebe (IMG:style_emoticons/default/10.gif)
|
|
|
|
Feb 13 2010, 09:57 AM
|
|
|
Incepator ![]() Group: Membru Nou Posts: 22 Joined: 1-November 06 From: Bucuresti |
N-a fost atunci, nici lunile urmatoare (IMG:style_emoticons/default/cray.gif)
Mai e cineva pe aici? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
Mar 28 2010, 12:51 AM
|
|
|
Top of the Top ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 1,590 Joined: 24-May 07 From: Irlanda |
Salut pe unde umblati fetelor?Sau DD a facut miracole si nu mai avem aspirante,sa fie asa.
Am gasit un mesaj de al freedelia pe un alt site:Surprise: De acum sunt oficial o mamica de 3 puiuti. Baby Jane s-a nascut pe 2 Martie, asa ca 2 saptamani suntem o familie de 5 :) Deocamdata nu vad mare diferenta intre 2 si 3 copii, Baby Jane e cumintica, doarme mult, plange numai de foame, copiii mari vor sa o pupe mereu, sa o tina in brate, mi se pare ca avem timp mai mult de petrecut impreuna decat in timp ce eram insarcinata. Ma simt extrem de fericita si implinita |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 6th September 2010 - 12:38 PM |