![]() ![]() |
Aug 31 2008, 06:34 AM
|
|
|
Group: Membru Nou Posts: 6 Joined: 13-March 06 |
Din pacate eu nu reusesc sa deschid niciun link, caci nu apare complet ca text. Crezi ca poti incerca sa le reeditezi?
|
|
|
|
Aug 31 2008, 04:42 PM
|
|
![]() mami de rasfatat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 1,092 Joined: 17-January 07 From: Timisoara |
Chiar ma gandeam la desenele animate clasice si tare imi doream sa dau de ele.
Merci, aaalina, sper sa mearga si sa ma bucur de ele, ca piticul nu stiu cat va sta cu ochii la tv (IMG:style_emoticons/default/4.gif) This post has been edited by irisa: Aug 31 2008, 04:43 PM |
|
|
|
Aug 31 2008, 07:01 PM
|
|
![]() Experimentat ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 354 Joined: 9-November 05 From: Constanta |
Am inceput sa descarc desenele Disney dublate in romana. Am sa postez aici lincuri doar pentru filmele care le-am descarcat si am verificat ca au calitate buna.
Sunt superincantata de aristocats. Calitatea-super! Traducerea -super! Sper si restul sa fie la fel. |
|
|
|
Sep 7 2008, 01:40 PM
|
|
|
Avansat ![]() ![]() Group: Membru Posts: 133 Joined: 26-June 06 From: Brasov/Bucuresti |
Multumim aaalina. Si noi am inceput sa descarcam. (IMG:style_emoticons/default/6.gif)
|
|
|
|
Oct 19 2008, 10:49 AM
|
|
|
Group: Membru Posts: 1 Joined: 19-October 08 |
Buna mamici, nici eu nu sunt deacord cu desenele ce sunt in ziua de azi la televizor de aceea as vrea sa descarc si eu niste desene cu adevarat frumoase, am vazut ca ati postat niste linkuri si am incercat sa descarc, dar nu merge. Am descarcat, dar nu merge filmuletul, e fisier RAR, poate nu ma pricep eu prea bine, ma ajuta si pe mine cineva, ce trebuie sa fac.
Va rog mult de tot, multumesc. Pupici. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2010 - 03:31 PM |